+387 36 576 612 | +387 61 308 447 info@emelplus.com

Moderna organizacija

EMEL PLUS ima modernu i fleksibilnu organizaciju.

Planiranje

 

Dizajn se izvodi prema zahtjevima kupaca i u zavisnosti od projekta. Naši iskusni rukovodioci će osigurati sve izvedbene procese. Pratimo sve izvedbene i projektne radove do kraja, kako bi se osiguralo maximalno zadovoljstvo kupaca i uspješan završetak radova.

Produkcija

 

EMEL PLUS je autorizovani proizvođač i garant kvalitete Al bravarije (fasadni sisitemi , prozori i vrata), PVC prozora sa oznakom greenline. Dobitnici smo greenline certifikata kao ugovorni partner u proizvodnji, čime garantujemo nadprosječnu izdržljivost i rok trajanja, izvanrednu toplotnu izolaciju, odličnu postojanost kod vremenskih prilika i visoko kvalitetnu površinu.

Bezolovno stabilizirani prozori greenline  generacije proizvoda jako doprinose okolini, kvaliteti, ekonomičnosti i budućnosti.

Montaža

 

Montaža PVC stolarije je jedan od bitnijih elemenata koji se moraju poštovati, kako bi PVC stolarija u konačnoj izvedbi bila funkcionalna i dugotrajna.

Opšte mišljenje je da ključna stvar kvalitete leži u odabiru PVC profila, stakla, boje, pa tako zapostave jednako važan element – ugradnju stolarije. Kako na tržištu postoji mnogo montera koji preferiraju različite stilove ugradnje, treba znati prepoznati pravilnu ugradnju vaših prozora ili vrata, kako bi u konačnici bili zadovoljni sa omjerom uloženog novca.

Ovdje možete pogledati neke od naših mnogobrojnih radova

Pin It on Pinterest

Share This